Lauantaina ois ollu jälkitreenit 9.00, jolloin ei päästy.

Joten ajateltiin korvata tätä vähän menemällä Siikajärvelle sunnuntaina tekemään esineruutu ja jälki. Ensimmäiseksi tallattiin Lindan ja Tommyn kanssa esineruutua, sillä välillä kun äiti tallaili jälkeä muualle. Sitten haettiin koira, ollaan ruvettu yrittämään rauhoittamaan Remua ennen jälkeä. Sillä on niin kauhea hinku päästä tekemään, että on ihan sekasin ja vetää joka puolelle.

Mutta mutta siis, esineruutu tehtiin sillä periaatteella, että Tommy piti kiinni Remu kun vein pipon piiloon, tein myös "harha-laittoja" ja sitten lähetin hakemaan, löysi heti. Toisen kerran Tommy vei Remun pois näkyvistä ja sillä välillä piilotin pipon, ja lähetin Remun ja löysi pipon heti. Loppuun tehtiin vielä yksi vienti, ja sekin meni hyvin! Ensikerralla piilotetaan pipo ennen Remun hakemista ja lähetetään se suoraan hakemaan pipoa/muuta esinettä.

Sen jälkeen rauhoituttiin ja käveltiin vähän, kunnes laitettiin valjaat päälle ja lähettiin jäljelle. Äiti hoitaa aina "jälkihommat" ja mulla on tottis. Jälki meni hyvin, makkaraa ekat metrit, sitten väliä ja taas makkarajatkuu. Hyvin meni, vaikkakin vähän kiiruhti (varsinki välikohdassa!)