Aamulla juoksutettiin Remu hyvin, ettei virtaa olisi niin paljon näyttelyssä. Leikki lähikentällä Donnankanssa, ja oli aivan kuolassa! Sitten pestiin poika ja föönattiin karvat kuntoon;)

Oltiin perillä Kaapelitehtaalla n. 12.10, viimeinen ilmoittautumis aika oli 12.30, joten ehdittiin hyvin. Kehämme oli numero kaksi. Ja Suursnautsereita ilmoittautunut oli 6, kaikki Remun pentueesta. Mutta Remun veljet Boris ja Iiro eivät päässeet tulemaan (lähiaikoina/nyt ollut kennel-yskä) joten uroksia mukana oli 3 (Remu, Edi ja Pultti) ja yksi narttu (Netta).

Remu oli aivan intona ja veti jokasuuntaan, mutta kehässä oli todella rauhassa eikä hösännyt.

DSC_0162.jpg

Remu jaksoi hyvin seistäpaikalla, odotellessamme vuoroamme (olimme viimeisiä). Sitten tuli meidän vuoro. Eikun juoksuksi...

DSC_0166.jpg

Juoksu ei sujunut niin hyvin, sillä kenkävalinta minulla oli hyvin epäonnistunut. Ja lattia liukui PALJON, joten vauhtimme oli melko hidasta jolloin Remun liikkeet eivät näkyneet niin hyvin.

TULOKSET

Sijoitus järjestys oli Edi, joka sai KP, ROP sitten Remu joka sai myös KP ja sitten Pultti. Netta ei myöskään saanut KP.

Kasvattaja luokassa saimme myös KP, joten jäimme odottamaan jatkoa. Remu meni autoon lepäämään ja me kahvioon. Lopulta oli taas meidän vuoro ja tulimme kasvattaja luokassa kolmansiksi.

 

Kaikenkaikkiaan onnistunut päivä, Remulla ja perhellä oli kaikilla kivaa. Ja kaikki olivat hyvin väsyneitä pitkästä päivästä!