Heips

PERJANTAI

Pakattiin kamat (tavaraa oli paljon) jo aikaisin ja lähdettiin ajamaan Loviisaa kohti, jossa järjestettiin Tintenfass-leiri. Tällä kertaa leiri oli painottunut tottikseen, joka sopi meille varsin hyvin! Oltiin perillä n. 18.00 ja purettiin tavarat huoneisiin. Äidillä ja Tommylla oma huone, minä ja Remu vastakaisessa huoneessa.

Illalla vielä kerrattiin seuraavan aamun tapahtumat ja yleiset asiat. Illalla grillattiin ja saunottiin ja jotkut lauloivat vielä Singstaria. Me mentiin Remunkanssa melko aikasin nukkumaan, että jaksettaisiin aamulla ;)

LAUANTAI

TF%20leiri%207-9.11.08%20026.jpg

Lauantai aamu alkoi ripeästi, äkkiä aamupalalle ja sieltä tottistreeniin. Oltiin Remunkanssa ensimmäisiä. Koiria oli yht: 10 ja mentiin nuoremminsta vanhempiin päin.

Remunkanssa harjoiteltiin perusasentoa, istumapaikkaa muutettiin taakseppäin. Sekä harjoiteltiin seuraamista, mitä en ollutkaan harjoitellut kuin vain paristi. Seuraamisessa päätin edetä niin, että jatkossa imutan Remua oikeassa paikassa, ja teen paikasta mukavan ja ihanan ja kaikkea mahdollista. Ja vasta myöhemmin kun paikka on todella hyvä ja Remu hakeutuu siihen itsekkin yhdistän siihen sanan seuraa. Ja n. 1v ikäisenä siirryn imuttamisesta palloon, eli katse siirtyy ylöspäin. Mutta sitä pitää katsella vasta sitten ;) Hiljalleen hyvää tulee.

En myöskään ollut koskaan kuullut "10cm"-asetelmasta, eli tehdään seurauspaikka melkein liiankin taakse, koska melkein aina edistyy sen n. 10cm eteenpäin jolloin paikka on todella hyvä.

TF%20leiri%207-9.11.08%20027.jpg

Harjoittelua, joka oli todella vaikeaa. Itse ei huomannut kuinka vinossa käveli, ja melkein kokoajan teki mieli katsoa koiraa ;)

Iltapäivällä tehtiin myös näyttelyharjoitukset sisarusten kanssa.

TF%20leiri%207-9.11.08%20104.jpg

ja näyttelyharjoitusten jälkeen, tehtiin Remun esimmäiset "suojelu-harjoitukset" eli siis oikeasti meitä vaan opastettin miten hyödyntää saalisviettiä ja katsottiin vähän Remun purutapaa ym. Näistä en itse niin innostunut, Remu kyllä sitäkin enemmän tykkäsi Jarmosta joka Remua leikitytti.

Illalla saunottiin ja grillailtiin ja vähän laulettiin, ja unimaistui helposti.

 

SUNNUNTAI

Aamulla luvassa tottistreeniä, sekä suojelua. Aloitettiin Jarmon ohjauksessa suojelulla, sen jälkee Remu huilasi autossa vähänaikaa jonka jälkeen tehtiin tottista.

Tottiksessa tehtiin eilisiä harjoituksia, perusasentoa sekä seuraamista. Yönaikana omat liikkeet olivat vähä parantuneet, kävelin jopa suorassa ;) Saatiin paljon hyviä vinkkejä, ISO KIITOS Outi Hermiölle ja kasvattajallemme Anu Purolalle.

Treenienjälkeen syötiin ja Remu pääsi lepäämään, sitten siivottiin huoneet ja ympäristö. Lopuksi vähän kahviteltiin ryhmässä, ja keskusteltiin onnistuneesta leiristä ja tulevista yhteisistä tapahtumista.

Tulevia tapahtumia mm.

  • Outi pitää tottisseminaarin Porvoossa D&C Centerissä, Silverin hallissa
    10.1.2009 (mukaan otetaan 10 koirakkoa)

- jonne ilmottauduin, mutten tiedä vielä olenko ryhmässä

  • Meidän oma tottispäivä pidetään 7.2.2009. Kouluttajana myös Outi. Sinnekin
    otetaan 10 koiraa ja loput kuunteluoppilaaksi. Sinne otan ilmoittautumisia
    vastaan vasta tammikuun alusta.

 

Joten nytten on pakko harjoitellakkin saatujamme ohjeita!