Tänään meillä oli tottistreenit (treenataan EPK:n BH-ryhmässä kerran viikossa) ja tänään piti treenata koko BH-kuvio läpi, mutta koska meillä on vielä yks toko-koe tulossa Jokelassa 17.5 Riiseneiden ja Australianpaimenkoirien mestaruus. Niin treeneissä otettiinkin Remunkans enemmänkin tokoa, ja alokasluokka kerran läpi.

Otettiin paikallamakuu kouluttajan sakemanninkanssa. Remulle kaikista vaikenta on heti kylmintään paikallamakuu, kun se on niin intona ja käy kuumana. Pysy aluks hyvin, mutta sitten lähti, nous vaan. Karjahdin heti ja lähin juoksemaan sitä päin. Remu ties heti et teki väärin, ja häpes ja laitoin sen takasin. Jäi tosi hyvin, ja loppuun ei liikkunuukkaan enää.

Sitten seuraustavapaana. Oli ihan hiljaa kokoajan hyvin, hyvällä paikalla muttei ollut kuuma yhtään. Otettiin aika pitkä pätkä Pia käskytti kokoajan. Sen jälkeen palkkasin pallolla.

Liikkeestä maahanmeno meni hyvin, nopeasti ja varmasti. Ei liikkunut siitä ja nousi hyvin sivulle. Palkkasin taas pallolla vapautuksen jälkeen.

Luoksetulossa pysyi hyvin istumassa, ja tuli reippaasti suoraan eteen. Sivulle käskytettäessä hyppäsi taas, josta tulee varmaan pisteenmenetyksiä. Sitä pitäisi treenata ettei hyppisi naamalle vaan tulisi nätisti sivulle. Sivulla olo paikka on tosi hyvä.

Sen jälkeen meille vaikea liikkeestä seisominen. Se ei oo nyt lähiaikoine onnistunut kun aina menee makuulle. Maahan meno on sille niin paljon vahvempi käsky. Ensimmäisellä seiso-käskyllä liikkui perässä ja toistin käskyn ja annoin käsiavun niin jäi seisomaan. Mutta tätä pitää harjotella paljon!

Mutta yleensä ottaen meni tosi hyvin ja tosi ilonen olin, et olin ihan hiljaa koko seurauksessa!

Sitten vielä lopuksi otettiin uus paikallamakuu pitkän lepotauonjälkeen autossa tuli taas akut ladanneena uudestaan. Nyt meni tosi hyvin. Palkkasin kerran välissä namilla kun oli niin hyvin ja sit heti autoon.