Tänään oli luukissa meidän EPK treeniryhmän BH-treenit, eli otettiin koko kaavio läpi.

Remun pari oli Pian bokseri Mona, Me tehtiin liikkeet eka ja Mona oli paikalla makuussa.

Seuraus meni hyvin, pysy hyvin paikalla oli ihan hiljaa vaikka tehtiin tosi pitkää pätkää palkatta kertaakaan. Käännöksetkin meni hyvin, ettei istunut alas käännöksissä (helposti tekee niin). Omaa olemusta pitäis tottakai taas parantaa, katsetta ylös ja nopeutta lisää hehe. Mutta hyvin meni.

Liikkeestä istuminen onnistu täydellisesti, vaikkei oltu harjoteltukkaan sitä. Nyt pitää ruveta silti vahvistamaan sitä, kun nyt vaan tehty maahan ja seiso- liikkeistä jättöjä tokoon. Jäi hyvin odottamaan.

Siitä suoraan sitten liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Jäi hyvin odottamaan, mutta oli tottunut (tokossa) että kävelen takaisin vierelle ja sitten vapautan niin oli tosi yllättynyt kun kutsuinki luokse, juoksi täysiä päin vinoon innoissaan. Joten se meni vähän siinä. Tein sen uudestaan ja nyt tuli paremmin suoraan eteen vaikka vauhtia oli vieläkin vähän pelottavan liikaa jos tömähtäiskin jalkoihin..

Sitten vein Remun paikalla makuuseen. Se pelotti mua kun nyt harjoteltu vaan 2min ja melkeen edessä tokoon. Niin yhtäkkiä pidempi matka ja selkä siihen päin, mutta piti vain luottaa koiraan. Onneks äiti ja riikka kommentoi kokoajan mitä se teki :DD Mutta oli nätisti 7min 45sek paikalla, luoksetulossa vähän nytkähti muttei noussut tai lähtenyt minnekkään onneksi!

Joten oli onnistuneet treenit ja sen jälkeen tommy meni vielä ajamaan jäljen kun Remu oli vähän välissä levännyt. Käytettiin hyväksi tilaisuus kun vihdoin raahauduttiin jonnekkin missä kunnon jälkimaastoja. Kaksi pientä jälkeä kahdella kepilla. Meni hyvin vaikka ekassa hosui paljon. Nosti 3/4 ja sen yhden merkkasi kyllä, mutta oli niin kiire jatkaa.